Clădirea în care este amplasat apartamentul, pe vremuri, era proprietatea unui baron local, apoi a ajuns în patrimoniul național. După comunism a fost revendicată de familia moștenitoare.  Situat în piața muzeului, una dintre cele mai vizitate piețe din centrul istoric al Clujului, este punctul de plecare în momentul în care vrei să iei orașul la pas, indiferent de atracțiile pe care le urmăresti: terase, cafenele, restaurante, muzee…

Având curte interioară, oaspeții au acces la două străzi:

  1. Str. George Barițiu, folosind această ieșire sunteți la 30 m de intrarea în Parcul Central, acceași distanță până la Opera Maghiară sau 120 m până la Cinematograful Florin Piersic.
  2. Str. Octavian Petrovici, folosind această ieșire sunteți la 47,56 m de centrul Pieței Muzeului, 186 m până la centrul Pieței Unirii, cea mai vizitată zonă turistică a Orașului Cluj-Napoca.

Vei vedea Clujul exact așa cum trebuie văzut 😊.

De fiecare dată când mergi într-un “city break” ai emoții că nu vei experimenta orașul la adevăratul lui potențial…….aceasta este prima grijă de care te scăpăm dacă vei alege Mathe Apartments pentru șederea ta.

Toate apartamentele în regim hotelier gestionate de noi sunt amplasate în clădiri istorice, pline de tradiție, înconjurate de Clujeni, oameni primitori, calzi și “lenți” …………ardeleni 😊.